درمان ریشه دندان اصفهان
از خدمات دکتر فاطمه حیدری دندانپزشک اصفهان درمان ریشه دندان می باشد.
اگر به دنبال دندانپزشک خوب برای انجام خدمت درمان ریشه خود هستید ما به شما خانم دکتر فاطمه حیدری بهترین دندانپزشک اصفهان را پیشنهاد میکنیم، چرا؟ تمام خدمات دندانپزشکی توسط دکتر حیدری با پيشرفته ترين و مجهز ترين وسايل و بهترين مواد، با رعايت پروتكل هاي بهداشتي و درمان تحت شرايط كاملا استريل و ست ويژه ي استريل براي هر بيمار به صورت خاص، تدابير ويژه ي كنترل استرس و اضطراب شديد و ترس از دندانپزشكي انجام می شود.
جهت ثبت نوبت و مشاوره رایگان با خانم دکتر می توانید به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید و از طریق راه های ارتباطی شماره تماس و مراجعه حضوری با خانم دکتر در ارتباط باشید.
درمان ریشه
ممکن است دندانپزشک شما به شما گفته باشد که دندان شما نیاز به درمان ریشه دارد. این قضیه ممکن است شما را ابتدا نگران کرده است یا به وحشت انداخته است. درمان ریشه یا همان چیزی که عوام به آن عصبکشی میگویند درمانی است که بر روی ریشههای دندان شما انجام میشود و با خارج کردن بافت دندانی عفونی، آسیبدیده و غیرقابلبرگشت از داخل تاج و کانالهای ریشههای دندانها و ایجاد یک سد محکم، سلامت فضای استخوان دور ریشههای دندان را تأمین میکند.
درمان ریشه برای چیست؟
وقتی در یک دندان پوسیدگی پیشروی پیدا میکند یا به دنبال ضربه شدید واردشده به دندان یا شکستگی دندان عفونی میشود، تنها راه نجات دندان و جلوگیری از کشیده شدن دندان در حال حاضر بهطور قطعی با موفقیت خیلی بالا ریشه درمانی(عصب کشی) است.
موفقیت درمان ریشهچه قدر است؟
درمان ریشهٔ کلاسیک موفقیت بسیار بالایی دارد و تقریباً بیش از 95 درصد موارد موفقیتآمیز است. از این نظر این درمان بسیار درمان موفقیتآمیزی است که بسیار در حفظ عملکرد طبیعی دندانها سابقهٔ خوبی دارد.
در جریان درمان ریشه (عصبکشی) چهکاری صورت میگیرد؟
در درمان ریشه بهطور خلاصه کانالهایی که در داخل ریشههای دندانها وجود دارد پاکسازی و بعد آمادهسازی میشود. این آمادهسازی با خارج کردن بافتهای عفونی و برداشت میزان معقولی از بافت عاج داخل ریشهها با ابزارهای دستی و برقی پیشرفتهٔ خاصی صورت میگیرد. در عین خال از شستوشو دهندههای شیمیایی خاص برای پاکسازی و عاری از میکروب کردن محیط بهتناوب استفاده میشود.
برای جلوگیری از نفوذ آلودگی و میکروب به داخل کانالها در حین کار و برای بعد از درمان تمهیدات خاصی به کار میرود. داخل کانالهای ریشه در طول استاندارد خاصی انجام میشود.
بعد داخل کانالهای ریشه در مراحل پایانی با مواد مخصوصی پر میشود. این پرکردگی داخل ریشه سد محکمی در برابر آلودگی و میکروب برای نفوذ به داخل کانالهای ریشه فراهم میکند.
توجه کنید که بیشتر این مراحل بدون دیدن همهٔ طول کانال با صرف اتکا به دانش، تجربه، دستگاههای پیشرفته و رادیوگرافی صورت میگیرد. ازاینجهت ریشهدرمانی کاری پیچیده و حساس تلقی میشود.
بعد از درمان ریشهچه مرحلهای باید طی کنیم؟
بعد از اتمام کار درمان ریشه(عصبکشی) دندان باید با یک مادهٔ دائمی پر شود و در صورت نیاز روکش هم صورت گیرد. فاصلهٔ درمان ریشه و پر کردن نباید خیلی طولانی شود و در حالت عادی حدوداً بیشتر از دو هفته طول نکشد.
آیا درمان ریشه درد دارد؟
این درمان به طور عمومی درمان دردناکی نیست. چراکه تحت بیحسی موضعی انجام میگیرد. وقتی بیحسی دندان شما کامل باشد، شما بههیچوجه دردی را احساس نخواهید کرد. بعد از درمان ریشه درجاتی از درد طبیعی است. بهندرت بعضی افراد ممکن است درد شدیدی بعد از درمان ریشه تجربه کنند ولی تعداد افرادی که این حالت را تجربه میکنند زیاد نیست.
در صورت مفید بودن مطلب را با دوستان خود بهاشتراک بگذارید.
دكتر فاطمه حيدری
جراح -دندانپزشک
جهت کسب اطلاعات تماس دکتر فاطمه حیدری به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید.
دوستان عزیز می توانید از طریق بخش دیدگاه ها سوالات دندانپزشکی خود را از خانم دکتر فاطمه حیدری بهترین دندانپزشک اصفهان بپرسید.
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
من بخاطر از دست دادن دندونام تو سن کم افسرده شدم و تحت درمانم و میرم پیش یه مشاور به اسم دکتر ترانه موذنی که خواهرم بهم معرفی کرده واقعا از دست دادن دندونام و افسردگی و کم شدن اعتماد به نفسم داره دیوونم میکنه