فیشور سیلانت دندان اصفهان
از خدمات دکتر فاطمه حیدری دندانپزشک اصفهان فیشور سیلانت دندان می باشد.
اگر به دنبال دندانپزشک خوب برای انجام خدمت فیشور سیلانت دندان هستید ما به شما خانم دکتر فاطمه حیدری بهترین دندانپزشک اصفهان را پیشنهاد میکنیم، چرا؟ تمام خدمات دندانپزشکی توسط دکتر حیدری با پيشرفته ترين و مجهز ترين وسايل و بهترين مواد، با رعايت پروتكل هاي بهداشتي و درمان تحت شرايط كاملا استريل و ست ويژه ي استريل براي هر بيمار به صورت خاص، تدابير ويژه ي كنترل استرس و اضطراب شديد و ترس از دندانپزشكي انجام می شود.
جهت ثبت نوبت و مشاوره رایگان با خانم دکتر می توانید به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید و از طریق راه های ارتباطی شماره تماس و مراجعه حضوری با خانم دکتر در ارتباط باشید.
درمان فیشور سیلانت برای کودکان یک راه امن و بیخطر برای محافظت دندان از پوسیدگی است. فیشور سیلانت یک پوشش پلاستیکی محافظ است که به سطوح جونده دندانهای عقب اعمال میشود.سیلانت یک محافظ سخت را در دهان تشکیل میدهد و مانع از وارد شدن غذا و باکتریها به شیارهای ریزودرشت دندان میشود. فیشورسیلانت ماده ای ترمیمی و هم رنگ دندان است که توسط آن شیارهای عمیق سطح جونده دندان ها با آن پوشیده شده و بدین ترتیب شیارها کم عمق می شود.
افراد مناسب برای فیشورسیلانت
فیشورسیلانت برای افراد زیر توصیه می شود.
کودکانی که تازه دندان آسیای آنها درآمده است.
بزرگسالانی که در مورد بهداشت دندان خود ابراز نگرانی می کنند.
بزرگسالانی که به صورت طبیعی شیارهای (فیشور) عمیقی دارند.
بزرگسالانی که زیاد دچار پوسیدگی دندان می شوند.
با وجود اینکه فیشورسیلانت در بین بزرگسالان محبوبیت زیادی دارد، مخصوصا بین افراد بزرگسالی که زیاد دچار پوسیدگی دندان می شوند و افرادی که فیشورهای آسیب پذیر و برجسته ای دارند، در ابتدا برای پیشگیری از پوسیدگی دندان های دائمی تازه درآمده کودکان و درمان پوسیدگی آنها مورد استفاده قرار می گیرد.
دوام و ماندگاری فیشورسیلانت
عموما فیشورسیلانت ها برای مدتی طولانی دوام دارند، اما ممکن است در طول زمان خرد یا فرسوده شوند، بنابراین مهم است که با مراجعات مکرر به دندانپزشک آنها را معاینه کنید. اضافه کردن یا جایگزین کردن فیشور سیلانت سریع و راحت انجام می شود.
تفاوت فیشور سیلانت با پرکردن دندان چیست؟
هنگامی که پوسیدگی دندان به حدی پیشرفت کند که باعث ایجاد حفره در دندان شود، لازم است که قسمت های پوسیده دندان تراشیده و برداشته شود و قسمت های باقیمانده دندان با مواد مناسب ترمیم و پر شود.
در مورد فیشور سیلانت، دندان دست نخورده باقی مانده و هیچ قسمتی از دندان حذف و تراشیده نمی شود، در عوض شیار های عمیق دندان با مواد ویژه بسته و مهر و موم میشود. در نتیجه مواد غذایی و باکتری ها نخواهند توانست به داخل این شیار ها نفوذ کرده و موجب پوسیدگی دندان شوند. در واقع پر کردن دندان یک عمل درمانی و فیشور سیلانت کردن دندان یک کار پیشگیرانه به شمار می آید.
برای حفظ سیلانت، سطح دندان بیمار میبایست دارای شرایط زیر باشد
سطح رویی دندان به مقدار کافی بزرگ باشد.
دندان دارای شیارها، حفرهها یا الگوهای نامنظم برای نگه داشتن بهتر سیلانت بر روی دندان باشد.
دندان تمیز بوده و دارای شرایط مناسب باشد.
دندان خشک بوده و با بزاق دهان در هنگام کار گذاشتن سیلانت تماس نداشته باشد.
تمام این شرایط برای باقی ماندن سیلانت در محل پس از درمان لازم و ضروری است. اگر با گذشت چند ماه سیلانت روی دندان از بین برود، احتمالاً این شرایط به خاطر استفاده از تکنیک نامناسب توسط دندانپزشک خواهد بود.
در صورت مفید بودن مطلب را با دوستان خود بهاشتراک بگذارید.
دكتر فاطمه حيدری
جراح -دندانپزشک
جهت کسب اطلاعات تماس دکتر فاطمه حیدری به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید.
دوستان عزیز می توانید از طریق بخش دیدگاه ها سوالات دندانپزشکی خود را از خانم دکتر فاطمه حیدری بهترین دندانپزشک اصفهان بپرسید.